Galleo - Digitalisering in de bouw

Digitalisering
in de bouw

Digitalisering en innovatie in de bouw gaat vooral over verbetering binnen projecten of producten. En dat is een gemiste kans.

Start vandaag nog met echt digitaliseren!

Digitalisering en innovatie
in de bouw

Digitalisering in de bouw, digitale transformatie en innovatie zijn uitgegroeid tot containerbegrippen. Bedoelt men productinnovatie of bedrijfsinnovatie als er gesproken wordt over innovatie? En bedoelt men eigenlijk digitalisering, als er gesproken wordt over digitaal transformeren?

Maak je organisatie ook gereed voor een digitaal georiënteerde en (data)gedreven toekomst. Start vandaag nog met echt digitaliseren.

Download het eBook Het stappenplan voor Digitalisering in de bouw!

digitalisering-in-de-bouw

Status digitalisering in de bouw

Op dit moment gaat digitaliseren en innovatie in de gebouwde omgeving nog vooral over verandering of verbetering binnen projecten of producten. Van BIM-ontwikkelingen en 3D-printen, tot aan het projecteren van hologrammen op de bouwplaats. Of het wordt belicht vanuit slechts één perspectief. Bijvoorbeeld efficiënte communicatie, registratie van uren en administratie van werkzaamheden voor de uitvoerende partijen, zoals aannemers en onderaannemers. Maar wat kun je nu echt met digitalisering? De actualiteit heeft het belang van een solide digitale bedrijfsstrategie duidelijk gemaakt. Wat zijn de voordelen als je het op hoger niveau bekijkt? Waar moet je beginnen om er concreet voordeel uit te halen en hoe voorkom je dat je later tegen grenzen aanloopt?

Inzichten uit data (lees meer)

Organisaties innoveren sneller en gerichter als de digitalisering van alle kennis en data op orde is. Want alleen consistente data geeft de waardevolle inzichten die nodig zijn om te zien waar de behoefte voor innovatie ligt. En dat hoeft niet per se uit één systeem te komen. Het is mogelijk om bestaande en nieuwe systemen te koppelen om de ontstane data weer te analyseren en te verwerken. Het verkrijgen van de inzichten die daaruit voortkomen wordt dankzij digitalisering en systemen die de data verbinden, steeds gemakkelijker. Een zorgvuldige selectie van software die dergelijke koppelingen aanbiedt is essentieel.

Voordelen van digitalisering in de bouw

Veilig werken vanuit één bron

Bestaande informatie over projecten niet langer meer lokaal opgeslagen of in hoofden van collega’s. De opgedane ervaring van vandaag is de basis voor de opdracht van morgen.
Galleo - Veilig werken vanuit één bon
Galleo - Inzicht in data

Inzicht in data

Digitale systemen kunnen gegevens uitlezen en ontsluiten naar één centrale bron. Krijg inzicht in kennis dat normaal verborgen bleef.
Galleo - Inzicht in data

Sneller reageren op actualiteiten

Met alle juiste informatie op een plek, kun je sneller reageren op actualiteiten en veranderingen in de markt. Neem beslissingen op feiten en praktijkvoorbeelden en niet op basis van aannames.
Galleo - Sneller reageren op actualiteiten
Galleo - Duurzaam omgaan met human capital

Duurzaam omgaan met human capital

Nieuwe collega’s hebben in één oogopslag digitaal inzicht in de kennis en kunde van collega’s. Het sluit aan bij nieuwe manier van digitaal (samen)werken. En slaat een brug tussen jonge en ervaren collega’s.
Galleo - eBook

Gratis eBook

Het stappenplan voor Digitalisering in de bouw

In dit praktische eBook ontdek je de voordelen van digitalisering, lees je over bestaande systemen en initiatieven en vind je een handig 5 stappenplan.

Bereid ook jouw organisatie in de gebouwde omgeving voor op een veilige, digitale en data gedreven toekomst. Start vandaag nog!

Over Galleo

Galleo is hét online platform voor alle organisaties in de gebouwde omgeving die digitaal willen transformeren. 

Gestart als de hub voor de wereldwijde bouwsector. Een gebruiksvriendelijk platform met actuele en voltooide bouwprojecten. Nu uitgegroeid tot een schaalbaar digitaal bedrijfsecosysteem voor alle organisaties in de gebouwde omgeving die digitaal willen transformeren. 

Denk aan uitvoerende partijen, ontwerper- en adviesbureaus op het gebied van bouw, stedenbouw, energie, infrastructuur, wind, water, milieu, offshore projecten en zelfs landaanwinning, maar ook bouwers en partijen met vastgoed in beheer of eigendom.

Met Galleo borg je continu kennis, leer je uit het verleden, werk je digitaal efficiënter en eenvoudiger samen vanuit één bron.

Galleo

Waarom Galleo?

Het sluit daarmee naadloos aan op de behoefte van netwerkorganisaties en van organisaties die werken vanuit verschillende vestigingen en landen. Maar ook bij de actuele ontwikkeling van meer thuiswerken. Galleo bevordert kennisdeling en samenwerking zowel intern als extern en maakt de organisatie wendbaarder in een continu veranderend werkveld.

Betrouwbaar

Borg, beheer, ontsluit en analyseer data en media digitaal vanuit één bron

Efficiënt

Werk efficiënter samen met collega’s, leveranciers en externe partijen

Toekomst bestendig

Galleo ontwikkelt continu door en respecteert gebruikersdata

Gereed voor een toekomst gericht op data

Of ontdek de meerwaarde van Galleo in het bouwproces en bekijk het voordeel voor specifieke afdelingen.

Referenties Galleo

“Om onze projectdata centraal, inzichtelijk en toegankelijk te houden, is goede software essentieel. De basis van Galleo voldeed aan vrijwel al onze eisen.”galleo-frank-kogelman
Frank KogelmanFunctioneel beheerder
Witteveen+Bos

“Om te zorgen dat voor iedere tender en offerte de juiste referenties worden gevonden, is de beschikbaarheid van actuele en kwalitatief goede projectinformatie essentieel. Medewerkers vullen de projectinformatie nu zelf in, dat scheelt mij veel tijd bij het uitsturen van offertes.”

Alien KnoopTeam lead tenderbeheersing
Movares

“Galleo slaat een brug tussen de jonge generatie en de ervaren generatie, doordat het onze projectinformatie breed toegankelijk maakt.”galleo-gerard-doos
Gerard DoosBestuursvoorzitter
Oosterhoff

Referenties Galleo

referentie Frank Kogelman

referentie Gerard Doos

Schuiven naar boven