Galleo - Digitalisering in de bouw

Demo’s van Galleo

Werk sneller en lever hogere kwaliteit, dankzij gecentraliseerde projectinformatie. Speciaal voor organisaties in de gebouwde omgeving.

  • sluit aan bij toonaangevende bureaus
  • bespaar tijd en voorkom fouten
  • ontwikkeld met input gebruikers
Zoekfuncties

Verzamel snel referentieprojecten voor een tender

zoek op oplever- of afrondingsdatum

snel overzicht van juiste referentieprojecten

bespaar tijd en verhoog kwaliteit

Het vinden van de juiste referentieprojecten voor een tender, kan tijdrovend zijn. Dit is verleden tijd met alle projectinformatie in Galleo. De informatie is centraal toegankelijk en gemakkelijk doorzoekbaar. Zoek bijvoorbeeld op opleverdatum, oppervlakte of opdrachtgever. Deze demo laat je in een paar klikken hoe gemakkelijk de zoekfunctie werkt.

Koppeling met andere systemen

Projectinformatie op meerdere plekken invoeren is foutgevoelig en tijdrovend

verminder fouten en bespaar veel tijd

importeer data uit bijvoorbeeld AFAS

Galleo is de single source of truth

Projectinformatie op meerdere plekken invoeren is foutgevoelig en tijdrovend. Voer projectinformatie eenmalig in en laat het dankzij een ingestelde worflow eenvoudig controleren. Maak vervolgens koppelingen naar Power BI, importeer en exporteer gegevens van/naar financiële systemen (bijvoorbeeld AFAS) en publiceer projecten gemakkelijk op de eigen bedrijfswebsite.

Document generator

Tender-ready referentiebladen met één muisklik

bespaar veel tijd bij tenders

atijd de juiste visieteksten en direct in het juiste format!

van kwantiteit naar kwaliteit

Het vinden van juiste projectinformatie voor een tender kost veel tijd. Tijd die je liever besteed aan de kwaliteit van het voorstel. Met Galleo vang je twee vliegen in een klap. De uniforme projectinformatie komt rechtstreeks vanuit de database. En met een muisklik genereer je een referentieblad in eigen huisstijl. Deze demo laat je in een paar klikken zien hoe gemakkelijk dit gaat.

Centraal beheren Galleo
Borgen van data

Projectinformatie centraal toegankelijk en altijd up-to-date

alle projectinformatie in één database

projecten vindbaar op ieder kenmerk

borg kennis en beperk organisatie risico’s

Het kost veel tijd om de juiste project formatie te vinden en projecten te vergelijken, als de informatie op verschillende plekken en niet-uniform staat opgeslagen. Met Galleo borg en beheer je kennis, foto’s en projecten in een maatwerk database die geheel naar eigen wens in te richten is. Digitaal, centraal en veilig. Collega’s van verschillende afdelingen werken efficiënter samen en helpen hiermee de organisatierisico’s in volgende projecten te beperken. Deze demo laat je in een paar klikken hoe dit eruit ziet.

User management

Projectinformatie altijd correct en compleet met user management en workflow

beheer gebruikers en rollen

data wordt gecontroleerd tijdens het invoeren

van kwantiteit naar kwaliteit

Bij veel organisaties in de gebouwde omgeving is er geen uniforme manier voor het borgen van projectinformatie. Er is dan ook geen controle op de invoer van data. Dankzij Galleo is dit verleden tijd. Zet met de user managementmogelijkheden een eenvoudige workflow op. De kwaliteit gaat omhoog en je bespaart tijd bij het zoek naar projectinformatie en uitdraaien van referentiebladen.  Deze demo laat je in een paar klikken zien hoe gemakkelijk dit gaat.

Introductie video

Zo werkt Galleo

Met Galleo werken bedrijven en afdelingen effectiever samen, doordat er gewerkt wordt met actuele projectinformatie vanuit één database. Met Galleo borg je continu kennis, leer je uit het verleden, werk je efficiënter samen vanuit één bron.

Duur video: 6:05 minuten

Galleo

Waarom Galleo?

Het sluit daarmee naadloos aan op de behoefte van netwerkorganisaties en van organisaties die werken vanuit verschillende vestigingen en landen. Maar ook bij de actuele ontwikkeling van meer thuiswerken. Galleo bevordert kennisdeling en samenwerking zowel intern als extern en maakt de organisatie wendbaarder in een continu veranderend werkveld.

Betrouwbaar

Borg, beheer, ontsluit en analyseer data en media digitaal vanuit één bron

Efficiënt

Werk efficiënter samen met collega’s, leveranciers en externe partijen

Toekomst bestendig

Galleo ontwikkelt continu door en respecteert gebruikersdata

Schuiven naar boven