Over Galleo

Over Galleo

Verstevig je digitale bedrijfsstrategie met Galleo

Ontdek Galleo

Galleo is hét online platform om alle projectinformatie digitaal te borgen, beheren en ontsluiten. Deze Ontdek-Galleo website is gelanceerd om organisaties in de gebouwde omgeving in vooral Nederland bekend te maken met Galleo. 

Bekijk het platform zelf op www.galleo.co en zie hoe andere bedrijven hun publieke projectinformatie en expertise delen met de internationale bouwwereld. 

De projectinformatie op de volgende websites of apps worden ontsloten vanuit Galleo. 

Contact

Ontdek hoe Galleo organisaties in de gebouwde omgeving kan helpen. 

Referenties Galleo

“Om onze projectdata centraal, inzichtelijk en toegankelijk te houden, is goede software essentieel. De basis van Galleo voldeed aan vrijwel al onze eisen.”galleo-frank-kogelman
Frank KogelmanFunctioneel beheerder
Witteveen+Bos

“Galleo biedt de mogelijkheid om te laten zien waar je als bureau aan werkt of aan welke projecten is (mee)gewerkt. Dankzij een simpele API-koppeling worden de projecten van onze leden op Galleo, ook automatisch op onze website getoond.”

galleo-Ellen-Smit
Ellen SmitManager Verenigingszaken
Koninklijke NLingenieurs

“Galleo slaat een brug tussen de jonge generatie en de ervaren generatie, doordat het onze projectinformatie breed toegankelijk maakt.”galleo-gerard-doos
Gerard DoosBestuursvoorzitter
Oosterhoff Group

Referenties Galleo

referentie Frank Kogelman

referentie Ellen Smit

referentie Gerard Doos

Galleo - eBook

Gratis eBook

Het stappenplan voor Digitalisering in de bouw

In dit praktische eBook ontdek je de voordelen van digitalisering, lees je over bestaande systemen en initiatieven en vind je een handig 5 stappenplan.

Bereid ook jouw organisatie in de gebouwde omgeving voor op een veilige, digitale en data gedreven toekomst. Start vandaag nog!

GALLEO

Galleo is hét online platform voor alle organisaties in de gebouwde omgeving die digitaal willen transformeren. Denk aan ontwerp- en adviesbureaus, maar ook bouwers en partijen met vastgoed in beheer of eigendom.

Borg continu kennis, leer uit het verleden en werk efficiënter digitaal samen vanuit één bron.

Deze Ontdek-Galleo website is gelanceerd om vooral organisaties in de gebouwde omgeving in Nederland bekend te maken met Galleo.

CONTACT

Neem contact op

Schuiven naar boven