Galleo - download eBook

Download Gratis eBook

Het stappenplan voor Digitalisering in de bouw

‘Het stappenplan voor Digitalisering in de bouw’

Digitalisering was tot voor kort een innovatiegebied dat vanuit een afgebakende omgeving binnen de organisatie ontdekt kon worden. De actualiteit heeft het belang van een solide digitale bedrijfsstrategie duidelijk gemaakt. Iedere bestuurder en/of IT-manager in de gebouwde omgeving dient stappen te zetten om de organisatie wendbaar te maken en te houden. En dat gaat verder dan innoveren op product- of projectniveau.

Praktisch eBook met stappenplan
In dit praktische eBook met stappenplan vind je de juiste informatie om jouw organisatie in de gebouwde omgeving te transformeren naar een digitaal georiënteerde en (data)gedreven organisatie.

Voor wie is dit eBook geschreven?
Dit eBook is geschreven voor directeuren, bestuurders, IT-managers en andere professionals werkzaam in de gebouwde omgeving die zich bezighouden, of zouden moeten bezighouden, met het toekomstbestendig maken van de organisatie. 

Denk hierbij aan ontwerp- en adviesbureaus op het gebied van bouw, stedenbouw, energie, infrastructuur, wind, water, milieu, offshore projecten en zelfs landaanwinning. Maar ook aan uitvoerende partijen, bouwers en partijen met vastgoed in beheer of eigendom. 

Bereid ook je organisatie in de gebouwde omgeving voor op een veilige, digitale en data gedreven toekomst. Start vandaag nog!

Gratis
eBook     Galleo mag mij in de toekomst informatie toesturen
  JaNee

  * = verplicht veld

  Referenties Galleo

  “Om onze projectdata centraal, inzichtelijk en toegankelijk te houden, is goede software essentieel. De basis van Galleo voldeed aan vrijwel al onze eisen.”  galleo-frank-kogelman
  Frank KogelmanFunctioneel beheerder
  Witteveen+Bos

  “Om te zorgen dat voor iedere tender en offerte de juiste referenties worden gevonden, is de beschikbaarheid van actuele en kwalitatief goede projectinformatie essentieel. Medewerkers vullen de projectinformatie nu zelf in, dat scheelt mij veel tijd bij het uitsturen van offertes.”

  Alien KnoopTeam lead tenderbeheersing
  Movares

  “Galleo slaat een brug tussen de jonge generatie en de ervaren generatie, doordat het onze projectinformatie breed toegankelijk maakt.”  galleo-gerard-doos
  Gerard DoosBestuursvoorzitter
  Oosterhoff

  Referenties Galleo

  referentie Frank Kogelman

  referentie Gerard Doos

  Schuiven naar boven