Galleo - download eBook

Download Gratis eBook

Het stappenplan voor Digitalisering in de bouw

‘Het stappenplan voor Digitalisering in de bouw’

Digitalisering was tot voor kort een innovatiegebied dat vanuit een afgebakende omgeving binnen de organisatie ontdekt kon worden. De actualiteit heeft het belang van een solide digitale bedrijfsstrategie duidelijk gemaakt. Iedere bestuurder en/of IT-manager in de gebouwde omgeving dient stappen te zetten om de organisatie wendbaar te maken en te houden. En dat gaat verder dan innoveren op product- of projectniveau.

Praktisch eBook met stappenplan
In dit praktische eBook met stappenplan vind je de juiste informatie om jouw organisatie in de gebouwde omgeving te transformeren naar een digitaal georiënteerde en (data)gedreven organisatie.

Voor wie is dit eBook geschreven?
Dit eBook is geschreven voor directeuren, bestuurders, IT-managers en andere professionals werkzaam in de gebouwde omgeving die zich bezighouden, of zouden moeten bezighouden, met het toekomstbestendig maken van de organisatie. 

Denk hierbij aan ontwerp- en adviesbureaus op het gebied van bouw, stedenbouw, energie, infrastructuur, wind, water, milieu, offshore projecten en zelfs landaanwinning. Maar ook aan uitvoerende partijen, bouwers en partijen met vastgoed in beheer of eigendom. 

Bereid ook je organisatie in de gebouwde omgeving voor op een veilige, digitale en data gedreven toekomst. Start vandaag nog!

Gratis
eBook


     Galleo mag mij in de toekomst informatie toesturen
  JaNee

  * = verplicht veld

  Referenties Galleo

  “Om onze projectdata centraal, inzichtelijk en toegankelijk te houden, is goede software essentieel. De basis van Galleo voldeed aan vrijwel al onze eisen.”  galleo-frank-kogelman
  Frank KogelmanFunctioneel beheerder
  Witteveen+Bos

  “Galleo biedt de mogelijkheid om te laten zien waar je als bureau aan werkt of aan welke projecten is (mee)gewerkt. Dankzij een simpele API-koppeling worden de projecten van onze leden op Galleo, ook automatisch op onze website getoond.”

  galleo-Ellen-Smit
  Ellen SmitManager Verenigingszaken
  Koninklijke NLingenieurs

  “Galleo slaat een brug tussen de jonge generatie en de ervaren generatie, doordat het onze projectinformatie breed toegankelijk maakt.”  galleo-gerard-doos
  Gerard DoosBestuursvoorzitter
  Oosterhoff Group

  Referenties Galleo

  referentie Frank Kogelman

  referentie Ellen Smit

  referentie Gerard Doos

  GALLEO

  Galleo is hét online platform voor alle organisaties in de gebouwde omgeving die digitaal willen transformeren. Denk aan ontwerp- en adviesbureaus, maar ook bouwers en partijen met vastgoed in beheer of eigendom.

  Borg continu kennis, leer uit het verleden en werk efficiënter digitaal samen vanuit één bron.

  Deze Ontdek-Galleo website is gelanceerd om vooral organisaties in de gebouwde omgeving in Nederland bekend te maken met Galleo.

  CONTACT

  Neem contact op

  Schuiven naar boven