Galleo - Digitalisering in de bouw

Download
Programma van Eisen

Voor de selectie van een goede referentiedatabase

Programma van Eisen (PvE)

Galleo biedt hierbij een neutraal Programma van Eisen voor de selectie van een referentiedatabase. Een goede referentiedatabase, of projectendatabase, zorgt ervoor dat alle projectinformatie overzichtelijk in één systeem staat. Je hebt één consistente bron van informatie (Single Source of Truth). De basis voor een solide start met digitalisering.

Voor wie is dit geschreven?
Dit Programma van Eisen is opgesteld voor professionals werkzaam in de gebouwde omgeving. Denk hierbij aan ontwerp- en adviesbureaus op het gebied van bouw, stedenbouw, energie, infrastructuur, wind, water, milieu, offshore projecten en zelfs landaanwinning. Maar ook aan uitvoerende partijen, bouwers en partijen met vastgoed in beheer of eigendom.

Gebruik dit document als basis en maak het eigen om het aan te laten aansluiten bij de specifieke wensen binnen jouw organisatie.

Gratis
PvE     Galleo mag mij in de toekomst informatie toesturen
  JaNee

  Referenties Galleo

  “Om onze projectdata centraal, inzichtelijk en toegankelijk te houden, is goede software essentieel. De basis van Galleo voldeed aan vrijwel al onze eisen.”  galleo-frank-kogelman
  Frank KogelmanFunctioneel beheerder
  Witteveen+Bos

  “Om te zorgen dat voor iedere tender en offerte de juiste referenties worden gevonden, is de beschikbaarheid van actuele en kwalitatief goede projectinformatie essentieel. Medewerkers vullen de projectinformatie nu zelf in, dat scheelt mij veel tijd bij het uitsturen van offertes.”

  Alien KnoopTeam lead tenderbeheersing
  Movares

  “Galleo slaat een brug tussen de jonge generatie en de ervaren generatie, doordat het onze projectinformatie breed toegankelijk maakt.”  galleo-gerard-doos
  Gerard DoosBestuursvoorzitter
  Oosterhoff

  Referenties Galleo

  referentie Frank Kogelman

  referentie Gerard Doos

  Schuiven naar boven