Galleo - Digitalisering in de bouw

Tarieven

Start gratis of kies net als ABT, DGMR, Movares en Witteveen+Bos voor een van onze aantrekkelijke abonnementen.

  • start gratis
  • abonnementen al vanaf €150,-
  • lever hogere kwaliteit en werk sneller
Galleo

Online demo of offerte op maat?

Abonnementen, al vanaf €150,-/mnd

Voor bedrijven die automatisch referentiebladen willen genereren en de andere voordelen willen benutten van het borgen van data gecentraliseerd op een plek, zijn er onze Essential abonnementen. Variërend in prijs, afgestemd op behoefte en bedrijfsomvang.

De abonnementen starten bij €150,- per maand. Ieder abonnement geeft toegang tot gebruik van de referentiedatabase en maakt je organisatie gereed voor de toekomst gericht op data.

Start gratis op Galleo

Op Galleo maak je gemakkelijk zelf een account aan. Tot 100 projecten op public plaatsen is gratis. Je bedrijf en deze public projecten worden zo wereldwijd gevonden via www.galleo.co.

Om gebruikers met een gratis account alvast kennis te laten maken met onze zeer gewaardeerde features, bieden we de mogelijkheid om 10 projecten op private te zetten, om 5 custom fields aan te maken en kun je gratis beperkt gebruik maken van de unieke project document generator.

Introductie video

Zo werkt Galleo

Met Galleo werken bedrijven en afdelingen effectiever samen, doordat er gewerkt wordt met actuele projectinformatie vanuit één database. Met Galleo borg je continu kennis, leer je uit het verleden, werk je efficiënter samen vanuit één bron.

Duur video: 6:05 minuten

Galleo

Waarom Galleo?

Het sluit daarmee naadloos aan op de behoefte van netwerkorganisaties en van organisaties die werken vanuit verschillende vestigingen en landen. Maar ook bij de actuele ontwikkeling van meer thuiswerken. Galleo bevordert kennisdeling en samenwerking zowel intern als extern en maakt de organisatie wendbaarder in een continu veranderend werkveld.

Betrouwbaar

Borg, beheer, ontsluit en analyseer data en media digitaal vanuit één bron

Efficiënt

Werk efficiënter samen met collega’s, leveranciers en externe partijen

Toekomst bestendig

Galleo ontwikkelt continu door en respecteert gebruikersdata

Referenties Galleo

“Om onze projectdata centraal, inzichtelijk en toegankelijk te houden, is goede software essentieel. De basis van Galleo voldeed aan vrijwel al onze eisen.”galleo-frank-kogelman
Frank KogelmanFunctioneel beheerder
Witteveen+Bos

“Om te zorgen dat voor iedere tender en offerte de juiste referenties worden gevonden, is de beschikbaarheid van actuele en kwalitatief goede projectinformatie essentieel. Medewerkers vullen de projectinformatie nu zelf in, dat scheelt mij veel tijd bij het uitsturen van offertes.”

Alien KnoopTeam lead tenderbeheersing
Movares

“Galleo slaat een brug tussen de jonge generatie en de ervaren generatie, doordat het onze projectinformatie breed toegankelijk maakt.”galleo-gerard-doos
Gerard DoosBestuursvoorzitter
Oosterhoff
Schuiven naar boven