Galleo

Tarieven

Start Gratis
Abonnementen vanaf € 150,-/mnd

Op Galleo maak je gratis een account aan en plaats je gemakkelijk projecten. Om optimaal gebruik te maken van alle voordelen van Galleo, kies je voor een van onze aantrekkelijke abonnementen.

Start gratis op Galleo

Op Galleo maak je gemakkelijk zelf een account aan. Tot 100 projecten op public plaatsen is gratis. Je bedrijf en deze public projecten worden zo wereldwijd gevonden via www.galleo.co. Heeft je bedrijf een lidmaatschap bij bijvoorbeeld NLingenieurs, dan worden deze public projecten ook automatisch getoond op de website van NLingenieurs.

Om gebruikers met een gratis account alvast kennis te laten maken met onze zeer gewaardeerde features, bieden we de mogelijkheid om 10 projecten op private te zetten, om 5 custom fields aan te maken en kun je gratis beperkt gebruik maken van de unieke project document generator.

www.galleo.co

Abonnementen, al vanaf €150,-/mnd

Voor bedrijven die automatisch referentiebladen willen genereren en de andere voordelen willen benutten van het borgen van data gecentraliseerd op een plek, zijn er onze Essential abonnementen. Variërend in prijs, afgestemd op behoefte en bedrijfsomvang.

De abonnementen starten bij €150,- per maand. Ieder abonnement geeft toegang tot gebruik van de referentiedatabase en maakt je organisatie gereed voor de toekomst gericht op data.
Bekijk alle Galleo features.

Galleo abonnementen

Introductie video: Zo werkt Galleo

Met Galleo werken bedrijven en afdelingen effectiever samen, doordat er gewerkt wordt met actuele projectinformatie vanuit één database. Met Galleo borg je continu kennis, leer je uit het verleden, werk je efficiënter samen vanuit één bron.

Duur video: 6:05 minuten

Galleo

Online demo of offerte op maat?

Referenties Galleo

“Om onze projectdata centraal, inzichtelijk en toegankelijk te houden, is goede software essentieel. De basis van Galleo voldeed aan vrijwel al onze eisen.”galleo-frank-kogelman
Frank KogelmanFunctioneel beheerder
Witteveen+Bos

“Galleo biedt de mogelijkheid om te laten zien waar je als bureau aan werkt of aan welke projecten is (mee)gewerkt. Dankzij een simpele API-koppeling worden de projecten van onze leden op Galleo, ook automatisch op onze website getoond.”

galleo-Ellen-Smit
Ellen SmitManager Verenigingszaken
Koninklijke NLingenieurs

“Galleo slaat een brug tussen de jonge generatie en de ervaren generatie, doordat het onze projectinformatie breed toegankelijk maakt.”galleo-gerard-doos
Gerard DoosBestuursvoorzitter
Oosterhoff Group
GALLEO

Galleo is hét online platform voor alle organisaties in de gebouwde omgeving die digitaal willen transformeren. Denk aan ontwerp- en adviesbureaus, maar ook bouwers en partijen met vastgoed in beheer of eigendom.

Borg continu kennis, leer uit het verleden en werk efficiënter digitaal samen vanuit één bron.

Deze Ontdek-Galleo website is gelanceerd om vooral organisaties in de gebouwde omgeving in Nederland bekend te maken met Galleo.

CONTACT

Neem contact op

Schuiven naar boven