Galleo - Features

Galleo Features

Gereed voor een toekomst gericht op data

Features van Galleo 

Galleo faciliteert digitaal samenwerken en kennisdelen in de gebouwde omgeving. Afdelingen werken effectiever samen, doordat er gewerkt wordt met actuele projectinformatie vanuit één database. Met Galleo borg je continu kennis, leer je uit het verleden, werk je efficiënter samen vanuit één bron. 

Borg

Borg alle projectinformatie in één database

Collega’s beheren via een persoonlijke omgeving kennis, foto’s en projecten in de maatwerk database die geheel naar wens is in te richten. Projecten kunnen op ieder kenmerk worden teruggevonden. Digitaal, centraal en veilig. Zij werken efficiënter samen en helpen hiermee de organisatie risico’s in volgende projecten te beperken.

Zo leert de ‘lerende’ organisatie van fouten (lessons learned) en best-practices en hoeft het wiel niet steeds weer opnieuw uitgevonden te worden.

Projectinformatie Galleo

Centraal beheren Galleo
Beheer

Beheer belangrijke documenten centraal

Collega’s maken eigen invoervelden aan in de afgeschermde projectendatabase en beheren zo eenvoudig projectinformatie. Galleo biedt naast geavanceerde beeldbank functies, zoals het sorteren van foto’s op basis van tags, ook de mogelijkheid voor het opslaan van belangrijke documenten zoals tevredenheidsverklaringen en publicaties.

Centraal beheren Galleo
Ontsluit

Genereer tender-ready referentiebladen en maak koppeling met andere systemen

Galleo is uitgegroeid tot een schaalbaar digitaal bedrijfsecosysteem voor alle organisaties in de gebouwde omgeving. Maak koppelingen naar Power BI, importeer en exporteer gegevens van/naar financiële systemen (bijvoorbeeld AFAS) en publiceer projecten gemakkelijk op de eigen bedrijfswebsite.

Met Galleo genereer je ook gemakkelijk Excelrapporten o.b.v. filters voor projectanalyses en met een muisklik tender-ready referentiebladen. Altijd met de juiste visieteksten en direct in het juiste format!

Tender-ready referentiebladen Galleo

Introductie video: Zo werkt Galleo

Met Galleo werken bedrijven en afdelingen effectiever samen, doordat er gewerkt wordt met actuele projectinformatie vanuit één database. Met Galleo borg je continu kennis, leer je uit het verleden, werk je efficiënter samen vanuit één bron.

Duur video: 6:05 minuten

Galleo - eBook

Gratis eBook

Het stappenplan voor Digitalisering in de bouw

In dit praktische eBook ontdek je de voordelen van digitalisering, lees je over bestaande systemen en initiatieven en vind je een handig 5 stappenplan.

Bereid ook jouw organisatie in de gebouwde omgeving voor op een veilige, digitale en data gedreven toekomst. Start vandaag nog!

Galleo

Waarom Galleo?

Het sluit daarmee naadloos aan op de behoefte van netwerkorganisaties en van organisaties die werken vanuit verschillende vestigingen en landen. Maar ook bij de actuele ontwikkeling van meer thuiswerken. Galleo bevordert kennisdeling en samenwerking zowel intern als extern en maakt de organisatie wendbaarder in een continu veranderend werkveld.

Betrouwbaar

Borg, beheer, ontsluit en analyseer data en media digitaal vanuit één bron

Efficiënt

Werk efficiënter samen met collega’s, leveranciers en externe partijen

Toekomst bestendig

Galleo ontwikkelt continu door en respecteert gebruikersdata

Referenties Galleo

“Om onze projectdata centraal, inzichtelijk en toegankelijk te houden, is goede software essentieel. De basis van Galleo voldeed aan vrijwel al onze eisen.”galleo-frank-kogelman
Frank KogelmanFunctioneel beheerder
Witteveen+Bos

“Galleo biedt de mogelijkheid om te laten zien waar je als bureau aan werkt of aan welke projecten is (mee)gewerkt. Dankzij een simpele API-koppeling worden de projecten van onze leden op Galleo, ook automatisch op onze website getoond.”

galleo-Ellen-Smit
Ellen SmitManager Verenigingszaken
Koninklijke NLingenieurs

“Galleo slaat een brug tussen de jonge generatie en de ervaren generatie, doordat het onze projectinformatie breed toegankelijk maakt.”galleo-gerard-doos
Gerard DoosBestuursvoorzitter
Oosterhoff Group

Referenties Galleo

referentie Frank Kogelman

referentie Ellen Smit

referentie Gerard Doos

GALLEO

Galleo is hét online platform voor alle organisaties in de gebouwde omgeving die digitaal willen transformeren. Denk aan ontwerp- en adviesbureaus, maar ook bouwers en partijen met vastgoed in beheer of eigendom.

Borg continu kennis, leer uit het verleden en werk efficiënter digitaal samen vanuit één bron.

Deze Ontdek-Galleo website is gelanceerd om vooral organisaties in de gebouwde omgeving in Nederland bekend te maken met Galleo.

CONTACT

Neem contact op

Schuiven naar boven